De BOVAG onderhoudsbeurt vindt plaats aan de hand van een uitgebreide checklist waarbij er op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd en onderhouden wordt, bij deze grondige inspectie van alle vitale onderdelen worden alle door Rijksdienst voor Wegverkeer gestelde eisen gecontroleerd en zo nodig (altijd in overleg) gerepareerd.

Hoewel een APK-keuring niet verplicht is voor paardentrailers en aanhangwagens, wordt bij ons bij iedere onderhoudsbeurt een BOVAG-keuringsrapport uitgereikt.

Deze inspectie beperkt zich niet alleen tot de verkeersveiligheid. Tevens worden de vloer en de wanden nauwgezet gecontroleerd op aanwezigheid van vochtinwerking, daarnaast worden alle scharnierpunten gesmeerd.

Als na het geven van een onderhoudsbeurt alle eventuele gebreken verholpen zijn, ontvangt u een BOVAG- onderhoudsrapport en uw trailer wordt voorzien van een BOVAG-onderhoudssticker. Hèt bewijs voor zowel u als voor politie en andere autoriteiten dat het met de veiligheid van uw paardentrailer of aanhanger wel goed zit.

Mocht u specifieke wensen hebben dan is alles bespreekbaar, zo hebben wij ons gespecialiseerd in b.v. het plaatsen van houten tussenschotten, soms nodig als de paarden elkaar in de trailer willen beschadigen!

Loopt u in de praktijk tijdens het vervoeren van uw paarden tegen problemen aan dan nemen wij graag de tijd om samen met u naar een oplossing te zoeken.

Tevens zijn we een R.D.W. erkend bedrijf dit wil zeggen dat we iedere dag van de week (m.u.v.) zondag uw voertuig te naam kunnen stellen, en de eventuele inruil paardentrailer of aanhanger kunnen vrijwaren.

Magazijn

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal losse onderdelen voor uw paardentrailer of aanhangwagen. In ons magazijn hebben we de meest gangbare onderdelen op voorraad. Maar mocht iets onverhoopt niet aanwezig zijn, kunnen we het u snel leveren. Ook op het gebied van accessoires kunnen we u heel wat bieden zoals: disselsloten, (reserve) banden, extra binnenverlichting, ventilatieroosters en ramen. Uiteraard kunnen wij dit ook vakkundig en voordelig voor u inbouwen.

Ons logo

Over het logo van ZuidZijde Trailers is lang nagedacht, daarom is het leuk om uit te leggen hoe dit tot stand gekomen is.

Lees meer

Volg ons

U kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter Wilt u op de hoogte blijven van onze allerlaatste nieuwtjes!!

Lees meer

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over (paarden)trailers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 17:00

Zaterdag:
9:00 - 16:00

's Avonds kan eventueel ook een afspraak gemaakt worden Afspraak maken?

Contact

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan

T. 0183 - 58 1 287
M. 06 - 51 98 91 30
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2016 - 2024 | Gemaakt met door COMMPRO