Ifor Williams HB403

Ifor Williams HB 403

Hoe kunnen we stevigheid en stabiliteit verbeteren bij een reeds sterke en stabiele trailer, én tegelijkertijd stijlvol voor de dag komen? Dit was de briefing naar ons design team toe, en ze zijn erin geslaagd!! De traditionele Ifor Williams paardentrailer voldeed steeds aan de verwachtingen, maar door de design-evolutie in de auto-industrie, is het passend om kleur te bekennen. De HB403 is geschikt voor een paard dat nood heeft aan een ruime sta-ruimte! De binnenbreedfte is immers 1.30m De standaaruitrusting voorziet o.a. alumium vloer, reservewiel, enz.... De talrijke accesoires maken het mogelijk om uw trailer volledig uit te rusten naar uw eigen smaak. Je kan kiezen uit 5 kleuren die zorgvuldig werden gekozen en complementair zijn met de populaire trekkende voertuigen. Deze 1.5 paardstrailer biedt meer sta-ruimte dan onze tweepaardstrailer en bied voldoende hoogte aan paarden van normale grootte. Deze HB403 is makkelijker om te trekken (smaller) en vangt aldus ook minder wind tijdens de rit. Hij is ideaal om zenuwachtige paarden, die een bredere sta-ruimte nodig hebben of alleen willen reizen, te vervoeren. Een 4x4 is niet nodig om een HB403 te trekken (afhankelijk van het trekvermogen van het voertuig) en biedt een oplossing voor chauffeurs zonder B+E rijbewijs. De HB403-Basic is enkel verkrijgbaar in silver De HB403 Basic wordt geleverd zonder voorlader en met de volgende standaard features:

ALUMINIUM VLOER & RUBBEREN MAT

De standaard aluminium vloeren zijn nu nog sterker. Daarbovenop ligt een 12mm dikke rubberen anti-slipmat die de trillingen uitstekend absorbeert.

DAK EN VENTILATIE

Glad dak met een semilichtdoorlatend ventilatieluik voor voldoende luchtcirculatie.

AFSLUITBARE INSPECTIEDEUR

De inspectiedeur is breder en voorzien van een gemakkelijk afsluitsysteem. Dit biedt bv. privacy aan ruiters om zich om te kleden tijdens een wedstrijd. De inspectiedeur kan voorzien worden aan de rechter- of linkerkant van de trailer.

DEURGREPEN

Snel open te maken deurgrepen. Deze kunnen zowel in open als gesloten positie vastgezet worden. WAARDIGE HENDEL Stevige trekhendels en grepen om het gebruik te vergemakkelijken.

SPATBORDEN MET GEÏNTEGREERDE VERLICHTING

Mooi gevormde spatborden met verlichting en reflectoren. ZIJRAAMPJES Standaard voorzien op alle modellen: verhoogt natuurlijk licht binnen in.

RESERVEWIEL AAN DE ACHTERZIJDE

Het reservewiel wordt bevestigd aan de achterzijde van de trailer, om de zijpanelen volledig vrij te laten voor eventuele bedrukking.

PANIEKSLUITING

Laat toe om de borst - en bilstangen veilig los te maken van aan de buitenkant. 

  • Merk Ifor Williams
  • Type 1.0 paards trailer HB403
  • Afmeting 3.08 x 1.30 x 2.20 cm
  • Totaal Gewicht 1600 kg
  • Eigen gewicht 767 kg
  • Laadvermogen 833 kg
  • Bouwjaar Nieuw
  • Banden 15”

Ons logo

Over het logo van ZuidZijde Trailers is lang nagedacht, daarom is het leuk om uit te leggen hoe dit tot stand gekomen is.

Lees meer

Volg ons

U kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter Wilt u op de hoogte blijven van onze allerlaatste nieuwtjes!!

Lees meer

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over (paarden)trailers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 17:00

Zaterdag:
9:00 - 16:00

's Avonds kan eventueel ook een afspraak gemaakt worden Afspraak maken?

Contact

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan

T. 0183 - 58 1 287
M. 06 - 51 98 91 30
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2016 - 2024 | Gemaakt met door COMMPRO